Πόσο ταυτίζεστε με τα παρακάτω;

 • βαρεθήκατε και κοινότυπα και χιλιοειπωμένα που ακούγονται συνήθως στα σεμινάρια και επιθυμείτε να ακούσετε πρότυπο και πρωτότυπο υλικό που όμως στη ταιριάζει την ελληνική και βαθιά ανθρωποκεντρική νοοτροπία;
 • επιθυμείτε οι συνεργάτες και εργαζόμενοι σας να αποκτήσουν πρακτικές, απτές, νέες συνήθειες στη διαχείριση ανθρώπων και καταστάσεων; Τις οποίες μάλιστα θα τις μεταλαμπαδεύσουν, βιωματικά, με το παράδειγμα τους, χωρίς κόπο, στους δικούς τους συνεργάτες;
 • ανυπομονείτε να δείτε την κουλτούρα της εταιρείας σας να μεταλλάσσεται σε μια κουλτούρα, με αυθεντικά αισιόδοξη οπτική και με από καρδιάς αυξημένη  ενσυνειδητότητα στις υπάρχουσες και μελλοντικές προκλήσεις της αγοράς και του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος;
 • επιθυμείτε να αποκτήσουν οι συνεργάτες και το σύνολο των ανθρώπων της εταιρείας σας μια δυναμική μόχλευση σε όλα όσα ήδη κάνουν επιτυχημένα ως προς τους συνεργάτες και τους (εσωτερικούς ή εξωτερικούς) πελάτες τους;
   

Ονομάζομαι Ιφιγένεια Παπαρούση και είμαι Σύμβουλος Ηγεσίας. Ορίστε γιατί σας καταλαβαίνω...

Από τότε που μπήκα στον κόσμο των επιχειρήσεων, ως στέλεχος μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες FMCG, με ενδιέφερε το πώς να χειρίζομαι δύσκολες καταστάσεις ανθρώπων, χωρίς ηγεσία επιβολής. Χωρίς τότε, να  μπορώ να βρω απαντήσεις.

Αργότερα, όταν ασχολήθηκα ως ακαδημαϊκός σε  θέματα στρατηγικής, έρευνας μάρκετινγκ, πωλήσεων και διαπραγματεύσεων σε ιδιωτικά πανεπιστήμια/κολλέγια, έλαβα μια επιχειρηματική πρόταση να αναλάβω τη δημιουργία και υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος μιας κορυφαίας πολυεθνικής μεσιτικής εταιρείας (RE/MAX). Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι έχω πλεονέκτημα στο πώς να εκπαιδεύω επιτυχημένους (και μερικές φορές πεισματάρηδες) Έλληνες σε τεχνικές των ΗΠΑ, οι οποίες κινούν τόσο τα "πόδια" όσο και την "καρδιά" των εκπαιδευόμενων μου σε δράση και αποτελέσματα.

Σύντομα, προέκυψε μια άλλη ευκαιρία: να εκπροσωπήσω μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία που ειδικεύεται στις ηγετικές δεξιότητες. Αυτό ήταν, είχα κολλήσει! Η Συμβουλευτική Ηγεσίας ήταν το στοιχείο μου! Σύντομα όμως θα απογοητευόμουν διαπιστώνοντας ότι για άλλη μια φορά, οι τεχνικές ηγεσίας επιβολής και win-win προτείνονταν ως οι πιο αποτελεσματικές.

Η καρδιά μου (και το μυαλό μου) έψαχνε για περισσότερα και είχα δίκιο!

Ιδρύοντας την Leaders Lab | Disruptive Leadership Development, είμαι περήφανη για τη δημιουργία μιας μοναδικής μεθοδολογίας για την κατάκτηση του μυαλού και της καρδιάς των ευφυών, επιτυχημένων (και μερικές φορές πεισματάρηδων) Ελλήνων, για την ανάπτυξη των ηγετικών τους δεξιοτήτων με μεταλλακτικό τρόπο. 

Η Μεταλλακτική Ηγεσία είναι ένας σπάνιος τρόπος ηγεσίας, που φέρνει αποτελέσματα, ενδυναμώνοντας τους επικεφαλής και τις ομάδες τους να ενεργήσουν με έναν ευγενή, ηθικό, και συνάμα πλέον αποτελεσματικό τρόπο, για να επιτύχουν τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά αποτελέσματα.

Σήμερα, η Leaders Lab | Disruptive Leadership Development διαθέτει ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο, από πολυεθνικούς κολοσσούς μέχρι ατομικές επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων από τους κλάδους της βιομηχανίας, του ορυκτού πλούτου, των υπηρεσιών, της κτηματομεσιτικής, των ασφαλειών, του τουρισμού, του εμπορίου και της πληροφορικής. Υποστήριζοντάς τους πελάτες μας στο πώς να διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις σε θέματα στρατηγικής, διαπραγματεύσεων, παρακίνησης, ενδυνάμωσης, καινοτομίας και άλλα.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι πελάτες μας, μετά από 12 μήνες συνεργασίας, αναφέρουν κατά μέσο όρο μια εκπληκτική απόδοση της επένδυσης τους: 22,8 φορές!

ΥΓ. τα τυπικά μου προσόντα:

Είμαι απόφοιτος του American College of Thessaloniki και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Hartford στις ΗΠΑ, το οποίο ολοκλήρωσα εντατικά σε μόνο 11 μήνες στο Παρίσι, Γαλλίας και στο Hartford, HΠΑ.

Έχω εργαστεί στην Αθήνα σε θέσεις Marketing και Πωλήσεων, πολυεθνικών εταιρειών, με καταναλωτικά προϊόντα (και υπηρεσίες) ευρείας διανομής (FMCG), όπως στις Coca Cola/3E, Nestle, EFG Eurobank και Μινέρβα Ελαιουργική.

Από το 2000 είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, επιχειρηματίας και σύμβουλος ηγεσίας.

Έχω μετεκπαιδευτεί σε θέματα ηγεσίας, πωλήσεων και εκπαίδευσης εκπαιδευτών (train the trainer) σε Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα και ΗΠΑ.

Έχω έδρα τη Θεσσαλονίκη, και ταξιδεύω οπουδήποτε απαιτούν οι συνεργασίες μου (π.χ. Αθήνα, Ηράκλειο, Κύπρο, Τίρανα, Λονδίνο). Επιπλέον, μέσω zoom μπορώ να είμαι οπουδήποτε.

Στο ελεύθερο χρόνο μου μελετώ νευροεπιστήμη, γεωστρατηγική, κοσμοσυστημική γνωσιολογία, λύνω Sudoku, ξεχορταριάζω παρτέρια (άκρως αγχολυτικό!) και γυμνάζομαι.


Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας και με τους συνεργάτες σας όλα όσα γνωρίζω γύρω από την μεταλλακτική ηγεσία, τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων και τις διαπραγματεύσεις με δύσκολους ανθρώπους, πάντα όμως με ανθρωποκεντρική και γεμάτη αγάπη οπτική.

Επιθυμώ η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει, να σας είναι χρήσιμη να επιτύχετε όσα επιθυμείτε.

Εδώ το πλήρες βιογραφικό μου

Θα θέλατε η εταιρεία σας να διακατέχεται και να χαρακτηρίζεται από Μεταλλακτική Ηγεσία;

Η Μεταλλακτική Ηγεσία είναι ένα σπάνιο μοντέλο ηγεσίας που ταιριάζει ιδιαίτερα στην ελληνική νοοτροπία και που εκτινάσσει την απόδοση και την αποτελεσματικότητα αυτών που την χρησιμοποιούν, ενώ παράλληλα εστιάζει στις χάρες και στα ταλέντα των συνεργατών τους, και στη συνεχή εταιρική καινοτομία.

Πρόσφατη συνέντευξη μου στον Αυγουστίνο Γαλιάσο, του Greek List στο Λονδίνο, για τη Μεταλλακτική Ηγεσία

 

Γιατί αυτό που σας προτείνω είναι σημαντικό και διαφορετικό

Μέσω του Προγράμματος μοιράζομαι με τους συμμετέχοντες τα πάντα που γνωρίζω σχετικά με την Μεταλλακτική Ηγεσία. Μοιράζομαι με τους συμμετέχοντες πώς να:

 • μεταλλάξουν τον τρόπο Ηγεσίας και διάδρασης με τους γύρω τους
 • αποκτήσουν νέα οπτική για την ανάπτυξη της αξίας και της κερδοφορίας της επαγγελματικής δραστηριότητας τους
 • απολαμβάνουν μια ευκολότερη και αποδοτικότερη καθημερινότητα

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Κερδοφορίας με Μεταλλακτική Ηγεσία που σας προτείνω

αφορά ομάδα από 12 έως 25 άτομα για διά ζώσης συμμετοχή ή ομάδα 8 έως 12 άτομα για διαδικτυακή συμμετοχή | 107 καταξιωμένοι ομιλητές, αυθεντίες σε παγκόσμιο επίπεδο, που παρουσιάζουν μέσω βίντεο | 244 αποτελεσματικές τεχνικές ηγεσίας | 12 εκπαιδευτικές διαδραστικές συνεδρίες, μία κάθε μήνα, με διάρκεια έως 6 ώρες | 80% του χρόνου της εκπαιδευτικής συνεδρίας σε διασκεδαστική διαδραστική εξάσκηση | επανάληψη του εκπαιδευτικού υλικού 24/7

Το Πρόγραμμα στηρίζεται στους εξής πυλώνες

α. δεκάδες απτές, πρακτικές, άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές ηγεσίας ανά συνεδρία (244 τεχνικές στο σύνολο του Προγράμματος), επειδή δουλεύουμε με τη μεθοδολογία του να προσφέρουμε έμπνευση τους έμπειρους και επιτυχημένους, όπου ο κάθε ένας συμμετέχων επιλέγει αυτές που του ταιριάζουν, αντί του να επιβάλλουμε λιγότερες τεχνικές ως αυτές που "πρέπει" να ακολουθήσουν.

β. οι τεχνικές παρουσιάζονται μέσω βίντεο, από τους αυθεντικούς ομιλητές που έχουν κάνει την έρευνα που αποδεικνύει την υψηλή αποτελεσματικότητα των τεχνικών, αντί από την συντονίστρια του Προγράμματος. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε τον βαθμό αντίστασης των συμμετεχόντων στην αποδοχή και υιοθέτηση των τεχνικών, επειδή πιο εύκολα θα προβάλει αντίσταση αλλαγής ένας συμμετέχων σε έναν ομιλητή/συντονιστή που περιγράφει όλες τις 244 τεχνικές, και πιο δύσκολα θα απορρίψει περί τους 94 καταξιωμένους σε παγκόσμιο επίπεδο ομιλητές, τους οποίους προλογίζουμε για τις σπουδές τους σε φημισμένα πανεπιστήμια και τη σπουδαία εργασιακή εμπειρία τους. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι η μίξη βίντεο στην εκπαιδευτική διαδικασία ικανοποιεί τόσο τους οπτικούς, όσο και τους ακουστικούς και τους κιναισθητικούς τύπους συμμετεχόντων.

γ. κατά τη διάρκεια της συνεδρίας καταναλώνουμε το 80% του χρόνου συνεδρία σε βιωματική εξάσκηση των τεχνικών, επειδή είναι γνωστό ότι ένας συμμετέχων θα εξασκήσει μια νέα τεχνική στην καθημερινότητα του μόνο αν νιώσει ότι του ταιριάζει και ότι έχει την εμπειρία να την εξασκήσει, ενώ βεβαίως αυτός το τρόπος ικανοποιεί τα μέγιστα τους κιναισθητικούς τύπους συμμετεχόντων. 

δ. σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας και ειδικά στο χρόνο της εξάσκησης, υπάρχει ένας ιδιαίτερα πρόσχαρος και διασκεδαστικός τρόπος συμμετοχής. Αυτό συμβαίνει γιατί ακολουθούμε τη μεθοδολογία Positive Emotions Attractor, για δημιουργία κλίματος που όλοι νιώθουν άνετα, που υπάρχει γέλιο και κυρίως υπάρχει ασφάλεια ότι αν πεις κάτι λάθος ή παραδεχθείς κάτι αρνητικό, ουδείς θα σε επικρίνει ή θα σε κάνει να νιώσεις άσχημα. Εκτός από τον συντονισμό της συζήτησης και τον ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασης που έχουμε που ακολουθεί αυτή την μεθοδολογία, επιπλέον δουλεύουμε με ειδικά διαμορφωμένα υποθετικά σενάρια για εξάσκηση τα οποία εμπεριέχουν πάντα μια πινελιά αστειότητας, παράλληλα με τις προκλήσεις που καλούνται οι συμμετέχοντες να υπερπηδήσουν χρησιμοποιώντας τις τεχνικές ηγεσίας που πριν λίγο τους παρουσιάστηκαν.

ε. κατά την εξάσκηση, οι ασκήσεις και τα υποθετικά σενάρια που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες είναι σενάρια από ποικίλους και διαφορετικούς κλάδους, και όχι μόνο του κλάδου των συμμετεχόντων. Έχουμε επιλέξει αυτήν την μεθοδολογία επειδή είναι πιο εύκολο οι συμμετέχοντες να εξασκήσουν κάτι νέο και ανατρεπτικό σε περιπτώσεις πρωτόγνωρες για αυτούς, παρά να τους ζητήσουμε να κάνουν το νέο και ανατρεπτικό σε ένα σενάριο της καθημερινότητας τους. Επιπλέον, όταν οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια της εξάσκησης, συνειδητοποιήσουν βιωματικά, από μόνοι τους, ότι αυτό το νέο και ανατρεπτικό είναι αποτελεσματικό, τότε η πιθανότητα να εντάξουν αυτήν την νέα και ανατρεπτική τεχνική ηγεσίας στην εργασιακή καθημερινότητα τους, εκτινάσσεται! (σε σχέση με τη πιθανότητα να υιοθετούσαν κάποιες νέες τεχνικές επειδή ο εκπαιδευτής τους έπεισε λίγο ή πολύ να τις χρησιμοποιήσουν).

ε. στο τέλος της συνεδρίας, όλοι καλούνται να συμπληρώσουν ένα μηνιαίο πλάνο δράσης, που αποτελεί τη σύνοψη αυτών που τους έκαναν εντύπωση από τη συνεδρία (με ελευθερία και σεβασμό στο τι άρεσε στον καθένα) και πρόσκληση να υλοποιήσουν το πλάνο τους. Στη δε επόμενη συνεδρία, πάντα ξεκινάμε από επιτυχημένες εφαρμογές των τεχνικών του προηγούμενου μήνα, οπότε όλοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό και σταδιακά το σύνολο των συμμετεχόντων εμφανίζονται στη συνεδρία με "ιστορίες επιτυχίας".

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ:

είτε σε ημέρα Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη, σε ώρες πρωινές π.χ. 10.00 με 18.00, ώστε να συναντιόμαστε σε ώρες υψηλής απόδοσης.

είτε στο τέλος της εβδομάδας, σε ημέρα Παρασκευή μεσημέρι/απόγευμα και Σάββατο πρωί έως μεσημέρι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: όλο το εκπαιδευτικό υλικό με τους 94 ομιλητές, σε 24 θεματολογίες ηγεσίας, με βίντεο συνολικής διάρκειας τουλάχιστον 12 ωρών, είναι διαθέσιμο στους συμμετέχοντες σε 24/7 βάση, για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ώστε να ανατρέχουν στα βίντεο για κάθε υπάρχουσα ή νέα ανάγκη και πρόσκληση έχουν

Η από καρδιάς δέσμευση μου είναι ότι ...

το Πρόγραμμα θα μεταλλάξει τους συνεργάτες σας από ανθρώπους "διαχειριστές" καταστάσεων, που εργάζονται για πολλές ώρες, υπό πίεση, αγωνία και εντάσεις, σε ανθρώπους managers-ηγέτες που εστιάζουν, ενεργούν και επιτυγχάνουν τους στόχους και τα αποτελέσματα που θέτονται, περιτριγυρισμένοι από άξιους και αυτό-παρακινούμενους συνεργάτες (καθηγητές/εκπαιδευτές). Και που όλοι μαζί δημιουργούν μια χρήσιμη και διασκεδαστική εμπειρία πελάτη, τόσο για τους μαθητές/εκπαιδευόμενους, όσο και για τους γονείς τους.

Η δική σας δέσμευση...

θα χρησιμοποιήσετε με ήθος και ακεραιότητα (και όχι προς χειραγώγηση των άλλων), τις τεχνικές που θα σας παρουσιαστούν.

θα δώσετε χρόνο στη διαδικασία. Σε μερικές σπάνιες φορές, η μετάλλαξη πεποιθήσεων συναντά μεγάλες αντιστάσεις, ιδιαίτερα αν κάποιοι συμμετέχοντες έχουν χαρισματική προσωπικότητα ή/και ισχύ σε σχέση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Σε μερικές σπάνιες φορές, η προσπάθεια μετάλλαξης συναντά μπρος της θεόρατα τείχη, που λίγο πολύ περιγράφονται ως παγιωμένες συνήθειες "έτσι πάντα τα κάναμε τα πράγματα εδώ". Επιπλέον, υπάρχει μεγάλο εύρος στο πότε αρχίσει να δίνει αποτελέσματα η προσπάθεια. Άλλοι συμμετέχοντες έχουν οφέλη ήδη από τον 2ο μήνα, άλλοι χρειάζονται ακόμη και δέκα μήνες πριν αρχίσουν να συνδέουν μέσα τους τα διάφορα μέρη του Προγράμματος

Το Πρόγραμμα σας ταιριάζει αν…

οι συνεργάτες σας έχουν ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα εργασίας

επιθυμείτε να επενδύετε στους ανθρώπους σας, επιθυμείτε να τους δείτε να πιάνουν το απόγειο των ταλέντων τους και ακόμη περισσότερο

αγαπάτε να είστε άριστοι με ό,τι καταπιάνεστε και αποδέχεσαι ότι πάντα υπάρχει περιθώριο να γινόμαστε καλύτεροι σε ό,τι κάνουμε

επιθυμείτε να ανακαλύψετε νέους τρόπους εργασίας και συνηθειών που θα σας πάνε από το κοινότυπο στο εξαιρετικό


 

Το Πρόγραμμα ΔΕΝ ταιριάζει σε όσους…

αγαπάνε τη γκρίνια, την κακομοιριά και τη χειραγώγηση

είναι άνθρωποι φθονεροί και μισαλλόδοξοι, που πιστεύουν ότι οι επιτυχίες των άλλων -για τις οποίες εργάστηκαν σκληρά- ήρθαν από  τύχη

Η μεθοδολογία που ακολουθούμε | Γιατί διαφέρουμε

Στη Leaders Lab, έχουμε μια σπάνια ειδίκευση στην μετάλλαξη των περιοριστικών πεποιθήσεων σε ενδυναμωτικές. Με άλλα λόγια, αποδεχόμαστε ως αληθές το εξής: "οι άνθρωποι που καλούνται να ηγηθούν, περισσότερο έχουν ανάγκη να μεταλλάξουν (τροποποιήσουν) κάποιες σκέψεις που κάνουν, παρά ότι χρειάζονται θεωρητική γνώση για την ηγεσία".

Ό,τι κάνουμε στο Πρόγραμμα έχει σκοπό να δώσει απτές, πρακτικές, άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές, που ταιριάζουν στην ελληνική νοοτροπία και το σύστημα αξιών που έχουμε.

Ώς Έλληνες είμαστε βαθιά ανθρωποκεντρικοί, σε σχέση με τους αγγλοσάξωνες, που εστιάζουν κυρίως στο αποτέλεσμα, κι ας "ποδοπατηθεί" η προσωπικότητα του άλλου.

Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος δουλεύουμε ατομικά και ομαδικά με τους συμμετέχοντες ώστε να εντοπίσουν (από μόνοι τους, προς αποφυγή να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση) τις σκέψεις που κάνουν, τις πεποιθήσεις που έχουν και τους περιορίζουν, και τους δίνουμε ένα νέο τρόπο οπτικής και σκέψης για τις υπάρχουσες ή και μεγαλύτερες προκλήσεις τους.

Ως αποτέλεσμα ενδυναμώνουμε την ενσυνειδητότητα τους, με άμεσο όφελος τους ότι βλέπουνε με μεγαλύτερη καθαρότητα τις προκλήσεις τους, και έχουν μεγαλύτερη ψυχραιμία και καθαρότητα νου τη στιγμή που συμβαίνουν τα δύσκολα.

 

Σε ακόμη πιο βαθύ επίπεδο, δουλεύουμε με τις εξής τρεις μεθοδολογίες:

1.  τη μεθοδολογία Cognitive Behavior Therapy (CBT), που μέρος της είναι το γνωστό NLP.  Υπό τη μεθοδολογία CBT προσφέρουμε αποτελεσματικές τεχνικές δηλαδή χρήσιμες συνήθειες και συμπεριφορές για να αντικαταστήσουμε παλιότερες όχι και τόσο αποτελεσματικές συνήθειες και συμπεριφορές. Επιπλέον επιδιορθώνουμε τον νευρογλωσσικό προγραμματισμό των συμμετεχόντων, σε χρήσιμο και ενδυναμωτικό.

2. τη μεθοδολογία Transactional Analysis (Συναλλακτική Ανάλυση), που εμπεριέχει το γνωστό μοντέλο Γονέας - Ενήλικας - Παιδί του Eric Burne. Στην Ελληνική κοινωνία, για διάφορους λόγους έχουμε αυξημένη χρήση των ρόλων Ενήλικα και Παιδιού, αντί του Ενήλικα που υπερισχύει σε σκανδιναβικές και αγγλοσαξωνικές χώρες.  Με τη ολοκλήρωση του προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες έχουν μειώσει από πολύ έως λίγο το σύνδρομο "Γονέα" και λειτουργούν σε μεγαλύτερο ποσοστό της καθημερινότητας τους με τον ρόλο "Ενήλικα" και άρα προλαβαίνουμε δύσκολες καταστάσεις ή/και μειώνουμε τους μη παρακινημένους συνεργάτες που λειτουργούν με ρόλο "παιδιού".

3. τη μεθοδολογία Systemic Analysis (Συστημική Ανάλυση). Ειδικά σε θέματα συγκρούσεων και αδιέξοδων καταστάσεων, τα προβληματικά σημεία είναι πάντα πολλαπλά και "συστημικά", παρά μόνο ένα ή δύο σημεία που χρειάζονται διόρθωσης. Με άλλα λόγια, υποστηρίζουμε τους συμμετέχοντες να εντοπίσουν την πολυ-παραγοντικότητα της καθημερινότητας τους και να καταπιαστούν με τον κάθε έναν παράγοντα ξεχωριστά. Ως αποτέλεσμα, έως τηνς ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες έχουν επιλύσει περίπλοκες καταστάσεις και προκλήσεις που είχαν πριν την ένταξη τους, χωρίς απαραίτητα να συνειδητοποιούν πώς τις επίλυσαν.

Η συναρπαστική Θεματολογία που περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα

εκπαιδευτικά βίντεο με 94 καταξιωμένους και παγκοσμίου φήμης ομιλητές, που παρουσιάζουν στα αγγλικά, με ελληνικούς υπότιτλους, 244 απτές, πρακτικές, επιβεβαιωμένα αποτελεσματικές τεχνικές ηγεσίας, για την εξής θεματολογία:

 • Αποτελεσματικός Στρατηγικός Σχεδιασμός
 • Δημιουργία περιβάλλοντος για Αλλαγές
 • Αύξηση Παραγωγικότητας μέσω Παρακίνησης
 • Στρατηγικές Διαχείρισης Προσωπικής Ενέργειας
 • Διαπραγματεύσεις για Περισσότερα
 • Ερωτήσεις για Επιρροή και Ενεργητική Ακρόαση
 • Εμπειρία Πελάτη που Ξεπερνά τις Προσδοκίες
 • Πώς να εξολοθρεύουμε το Άγχος
 • Ενδυναμωτική Ανάθεση Εργασιών
 • Πώς να συνδεόμαστε: Ηγεσία σε ανώτερο επίπεδο
 • Εξυπηρέτηση Δύσκολων Καταστάσεων
 • Σύνδεση με Αξιοπιστία Επιρροή και Ισχύ
 • Επιλογή και Ένταξη Ταλαντούχων Συνεργατών
 • Η δύναμη της Αναγνώρισης (και επιδιόρθωσης σχέσεων)
 • Ηγεσία Δύσκολων Ατόμων
 • Πώς να είμαστε Μεταλλακτικοί Ηγέτες
 • Μεγιστοποίηση Απόδοσης Συνεργατών
 • Παρακίνηση μέσω θετικής Επικοινωνίας
 • Πώς να αντλήσουμε Δημιουργικότητα από την Ομάδα μας
 • Ανάπτυξη Ηγετών με Ενδυναμωτική Προγύμναση
 • Χρήση Στρατηγικής Σκέψης στον Στρατηγικό Σχεδιασμό
 • Μεγιστοποίηση χρήσης συναντήσεων, τηλεφώνου και email

 

 

Ενδεικτικά Οφέλη από το Πρόγραμμα

 • Μείωση εντάσεων και αύξηση επίλυσης συγκρούσεων και δύσκολων καταστάσεων
 • Εκτίναξη της προσωπικής σου απόδοσης και της απόδοσης των συνεργατών σου
 • Εντυπωσιακά θετικό, ευχάριστο και ενθουσιώδες κλίμα εργασίας, όπου όλοι ενώνονται για τους στόχους που θέτονται
 • Αποφυγή γνωσιακών προκαταλήψεων (cognitive biases) που οδηγούν σε λάθος αποφάσεις και ανατρεπτικό Στρατηγικό Σχεδιασμό με απλότητα και σαφήνεια
 • Ευκολία στις διαπραγματεύσεις και επίλυση ακόμη και εκείνων που είναι σε αδιέξοδο
 • Λιγότερα λάθη από τα μέλη της ομάδας σου, μεγαλύτερος ενθουσιασμός να αναλάβουν ευθύνες και πρωτοβουλίες
 • Μεγιστοποίηση αποτελεσματικότητας στις B2C και B2B πωλήσεις
 • Πολλαπλασιασμός του διαθέσιμου χρόνου
 • Επικοινωνία με θετικότητα, αξιοπιστία και επικοινωνιακή σύνδεση με συνεργάτες | προμηθευτές | πελάτες
 • Αποτελεσματική απόδοση λαθών και αποτυχιών στους υπαίτιους, (δηλαδή να τους λες αποτελεσματικά σκληρές αλήθειες), χωρίς να τραυματίζεται η επαγγελματική σχέση
 • Εξολόθρευση του άγχους, άριστη διαχείριση προτεραιοτήτων, πολλαπλασιασμός του διαθέσιμου χρόνου για τα σημαντικά
 • Ελαχιστοποίηση μη πετυχημένων προσλήψεων
 • Ευκολία στην επίλυση περίπλοκων θεμάτων
 • Εντυπωσιακή εξοικονόμηση πόρων ή/και εκτίναξη κερδοφορίας
 • Εντυπωσιακή βελτίωση συμπεριφοράς των δύσκολων και τοξικών ανθρώπων γύρω σου

Τι λένε για το Πρόγραμμα

Οι 182 συμμετέχοντες έως σήμερα, χρησιμοποιώντας τεχνικές του Προγράμματος, βίωσαν συνολικά 627 σημαντικές ιστορίες επιτυχίας (κατά μέσο όρο 3,4 ιστορίες επιτυχίας ανά άτομο).

Οι οποίες ιστορίες επιτυχίας δημιούργησαν μέσα σε ένα χρόνο οικονομικά οφέλη αξίας 22,8 φορές την αρχική επένδυση για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα!

Τις ιστορίες επιτυχίας επιχειρηματιών, ελεύθερων επαγγελματιών και managers, θα τις βρεις παρακάτω με τους εξής διαχωρισμούς

 • Εστίασης και Ξενοδοχειακού Κλάδου
 • Κλάδος Βιομηχανίας
 • Κλάδος Υπηρεσιών
 • Μικρών Επιχειρήσεων και Εμπορίου
 
Πήγαινε με να δω τι λένε για το Πρόγραμμα

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: αν για κάποιο λόγο, κάποιος συμμετέχων μετά την πρώτη συμμετοχή του κρίνει ότι η μεθοδολογία που ακολουθούμε του είναι δυσάρεστη και μας το δηλώσει σε έως 2 ημέρες από την ημέρα της α' συνεδρίας, θα λάβει πίσω τα χρήματα του.

Οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση τουλάχιστον 10 από τις 12 συνεδρίες,  λαμβάνουν Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης. Οι ημερομηνίες των εκπαιδευτικών συνεδριών μας θα ανακοινωθούν και οριστικοποιηθούν κατά την έναρξη της συνεργασίας μας.

Αξιοποιήστε τη μεθοδολογία της Leaders Lab προς όφελος της εταιρείας σας

Δηλώστε μας το ενδιαφέρον για συνεργασία

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.