Θα ήθελες να έχεις Αποκλειστική Ανάθεση στα εμπορεύσιμα ακίνητα της περιοχής σου;

Τι αξία έχει για σένα ο Ιδιοκτήτης/Πωλητής να σου λέει «ναι» για Αποκλειστική Ανάθεση, εν μέσω προτάσεων που δέχεται για Απλή Ανάθεση από άλλους μεσίτες; Τι αξία έχει για σένα να εκτινάξεις τον αριθμό και την ποιότητα των Αποκλειστικών Αναθέσεων σου, με λιγότερο κόπο και χρόνο εργασίας;

Δήλωσε εδώ ότι επιθυμείς να σε ενημερώσουμε για την έναρξη του 104ου κύκλου του προγράμματος για κτηματομεσίτες "Πώληση Αποκλειστικής Ανάθεσης, με Μεταλλακτική Ηγεσία".

Πόσο ταυτίζεσαι με τα παρακάτω;

 Είσαι πολλά χρόνια στον κλάδο και βαρέθηκες τα χιλιοειπωμένα που ακούγονται στα σεμινάρια κτηματομεσιτικών;

 Επιθυμείς να ξεχωρίζει εύκολα το κύρος και η αξιοπιστία σου στα μάτια του Ιδιοκτήτη/Πωλητή εμπορεύσιμου ακίνητου;

 Επιθυμείς να αποκτήσεις την από καρδιάς εμπιστοσύνη του Ιδιοκτήτη/Πωλητή για να αναλάβεις κατά Αποκλειστικότητα το εμπορεύσιμο ακίνητο του;

Ονομάζομαι Ιφιγένεια Παπαρούση και είμαι Σύμβουλος Ηγεσίας. Ορίστε γιατί σε καταλαβαίνω...

Γνωρίζω τον κλάδο σου από το 2006. Ανέλαβα την εκπαίδευση κτηματομεσιτών για το πρώτο πολυεθνικό δίκτυο κτηματομεσιτών που ήρθε στην Ελλάδα (ναι, στο δίκτυο της  RE/MAX αναφέρομαι).
Μου ζητήθηκε να μελετήσω το πρωτογενές εκπαιδευτικό υλικό από ΗΠΑ για να εκπαιδεύσω για την αξία της Αποκλειστικής Ανάθεσης και πώς αυτή να πωλείται στους Ιδιοκτήτες με ακίνητα προς πώληση.
Ήξερα ότι, πριν από μένα, έμπειροι εκπαιδευτές προσπαθώντας να παρουσιάσουν τη μεθοδολογία της Αποκλειστικής δεχόταν επίμονες αντιρρήσεις από τους συμμετέχοντες, ότι αυτά που τους παρουσίαζαν δεν γίνονται στην ελληνική αγορά και στους Έλληνες.
Λόγω των σπουδών μου σε αμερικάνικα πανεπιστήμια ήταν εύκολο να κατανοήσω τη μεθοδολογία όμως συγχρόνως ως Ελληνίδα γνώριζα για την ιδιαιτερότητα μας ως Έλληνες. Ότι αντιπαθούμε να μας "τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί" (βλ. έντυπο αποκλειστικής) και ότι αντιπαθούμε οτιδήποτε έχει να κάνει με πίεση ή εντολές τύπου "κάνε αυτό που σου λέω"
Θυμάμαι ότι προσπαθώντας να δημιουργήσω τη μεθοδολογία και την επιχειρηματολογία που να ταιριάζει στο ελληνικό ταμπεραμέντο κτηματομεσιτών και πελατών, συχνά έπεφτα να κοιμηθώ γεμάτη προβληματισμό για τα επιχειρήματα που θα χρειαστώ να πω όταν έρθει η ώρα της εκπαίδευσης.
Ένιωθα ότι ήμουν μόνη ανάμεσα όλους που πίστευαν ότι η μόνη εναλλακτική είναι η Απλή Ανάθεση.
Μετά από τέσσερις μήνες εντατικής προετοιμασίας, δημιούργησα μια μοναδική επιχειρηματολογία και μεθοδολογία , ταιριαστή για τους Έλληνες και την ελληνική αγορά, με την οποία ο κάθε νέος κτηματομεσίτης, ακολουθώντας τα βήματα, μπορούσε να πετύχει εύκολα την ανάληψη της Αποκλειστικής.
Ενδεικτικό της επιτυχίας του εκπαιδευτικού υλικού που δημιούργησα είναι ότι, από το 2006 έως το 2008, εκπαίδευσα περί τους 800 κτηματομεσίτες σε Ελλάδα και Κύπρο για να παίρνουν Αποκλειστικές Αναθέσεις. Επιπλέον, το υλικό μεταλαμπαδεύτηκε σε νέα δίκτυα κτηματομεσιτών, από κτηματομεσίτες, brokers και εκπαιδευτές που εκπαιδεύτηκαν από εμένα, ενώ έως σήμερα, χρησιμοποιείται ως φωτοτυπίες στην εκπαίδευση νέων κτηματομεσιτών.  
Το 2020, για πρώτη φορά, ως Leaders Lab δημιουργήσαμε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Κτηματομεσίτες, όπου στο παραπάνω υλικό, έχουμε προσθέσει μοναδικό υλικό από τη μεθοδολογία της Μεταλλακτικής Ηγεσίας, καθώς και την πλέον σύγχρονη, αποτελεσματική και ανατρεπτική μεθοδολογία διαχείρισης αντιρρήσεων , για την οποία έχω εκπαιδευτεί σε ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα.   
Στο Πρόγραμμα μοιράζομαι μαζί σου τα ΠΑΝΤΑ για να μεταλλάξεις την οπτική σου για τα κτηματομεσιτικά και πώς να πουλάς την Αποκλειστική Ανάθεση, με ευκολία και επιτυχία. 
Εδώ θα βρεις το εύρος της εργασιακής μου εμπειρίας καθώς και την ακαδημαϊκή μου μόρφωση

Σχετικά με τη Leaders Lab

 

Γιατί αυτό το εκπαδευτικό πρόγραμμα είναι διαφορετικό και μοναδικό

Εντός αυτού του προγράμματος θα βρεις τα ΠΑΝΤΑ για την Πώληση Αποκλειστικής Ανάθεσης σε Ιδιοκτήτες με εμπορεύσιμα ακίνητα, με μεθοδολογία Μεταλλακτικής Ηγεσίας, ώστε να έχεις την αποδοτικότερη ΜΟΧΛΕΥΣΗ των προσπαθειών σου, δηλαδή να πετυχαίνεις "ναι" για Αποκλειστική, με τον ελάχιστο κόπο και χρόνο.

Από τη συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα θα επιτύχεις:

 • αύξηση του αριθμού και της ποιότητας των Αποκλειστικών αναθέσεων, σε εμπορεύσιμα ακίνητα

 • να κερδίζεις το μυαλό και την καρδιά των Πωλητών/Ιδιοκτητών, για την αξία της Αποκλειστικής Ανάθεσης του ακινήτου τους σε σένα.

 • αύξηση εσόδων και αριθμού συναλλαγών

Δηλαδή, πώς να εργάζεσαι με τρόπο ανατρεπτικό και τεχνοκρατικό ώστε να πουλάς με ευκολία την Αποκλειστική Ανάθεση.

Τι ιδιαίτερο έχει η μεθοδολογία της Μεταλλακτικής Ηγεσίας

Η Μεταλλακτική Ηγεσία είναι ένα σπάνιο μοντέλο ηγεσίας που ταιριάζει ιδιαίτερα στην ελληνική ανθρωποκεντρική νοοτροπία, το οποίο εκτινάσσει την απόδοση και την αποτελεσματικότητα αυτών που την χρησιμοποιούν. Από το 2010, η Leaders Lab ειδικεύεται στη μεθοδολογία της Μεταλλακτικής Ηγεσίας.

Το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Πώληση Αποκλειστικής Ανάθεσης με Μεταλλακτική Ηγεσία" θα σε μεταλλάξει....

από έναν κτηματομεσίτη που διεκδικεί με κόπο και πίεση να αποκτήσει μέρος των κτηματομεσιτικών συναλλαγών της περιοχής του, σε έναν κτηματομεσίτη που εστιάζει, ενεργεί και επιτυγχάνει τους στόχους που θέτει, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και αφοσίωση των πελατών του για το ρόλο του στην επιτυχία της κτηματομεσιτικής συναλλαγής.

Η δική σου δέσμευση...

το εκπαιδευτικό υλικό που θα λάβεις θα είναι και θα παραμείνει αποκλειστικά για δική σου, προσωπική χρήση.

 

Ταιριάζεις να παρακολουθήσεις το Πρόγραμμα αν…

• είσαι κτηματομεσίτης που επιθυμείς να εργάζεσαι με Αποκλειστική Ανάθεση στα εμπορεύσιμα ακίνητα της περιοχής που ειδικεύεσαι

• αγαπάς να βελτιώνεσαι σε ό,τι καταπιάνεσαι και αποδέχεσαι ότι πάντα υπάρχει περιθώριο να γινόμαστε καλύτεροι σε ό,τι κάνουμε

• επιθυμείς να ανακαλύψεις νέους, ανατρεπτικούς τρόπους κατανόησης των άλλων και εργασιακών δικών σου συνηθειών, που θα σε πάνε από το κοινότυπο στο εξαιρετικό


 

ΔΕΝ ταιριάζεις να παρακολουθήσεις το Πρόγραμμα αν…

• αγαπάς τη γκρίνια, την κακομοιριά και σκορπάς γύρω σους μιζέρια και αρνητικότητα

• είσαι άνθρωπος φθονερός και μισαλλόδοξος. Πιστεύεις ότι οι επιτυχίες των άλλων -για τις οποίες εργάστηκαν σκληρά- ήταν τύχη

• είσαι μηχανικός που επιθυμείς να πουλάς τα δικά σου ακίνητα. Δεν χρειάζεσαι μεθοδολογία Αποκλειστικής Ανάθεσης, αλλά μεθοδολογία "Πώλησης με Μεταλλακτική Ηγεσία". Παρακάτω ποιο πρόγραμμα σου ταιριάζει.

• είσαι broker που επιθυμείς να πουλάνε οι συνεργάτες σου την Αποκλειστική Ανάθεση. Παρακάτω ποιο πρόγραμμα σου ταιριάζει.

Ενδεικτικά Οφέλη για σένα που θα συμμετέχεις

 • Εκτίναξη των γνώσεων και ικανοτήτων σου στην κατανόηση του τρόπου σκέψης του συνομιλητή σου (Πωλητής/ιδιοκτήτης με εμπορεύσιμο ακίνητο)
 • Επαναπροσδιορισμός όλων των επικοινωνιών σου για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και σε λιγότερο χρόνο (δηλαδή αυτό που λες, ο άλλος "να το λαμβάνει" με την μία!)
 • Γνωριμία με το πλέον αποτελεσματικό τρόπο διαπραγμάτευσης, τον τρόπο διαπραγμάτευσης με χρήση "συσκευασιών" και μεθοδολογία Μεταλλακτικής Ηγεσίας, που επιλύει ακόμη και τις πιο αδιέξοδες καταστάσεις.
 • Μεγιστοποίηση της επιρροής σου, με λεκτικές και μη λεκτικές στρατηγικές, για αξιοπιστία και κύρος
 • Αύξηση ενσυνειδητότητας, για βελτίωση της δημιουργικότητας σου να επιλύεις δύσκολες καταστάσεις

 • Τεχνικές για καλύτερη διαχείριση χρόνου, προσωπικής ενέργειας, προτεραιοτήτων, με τελικό όφελος τον "πολλαπλασιασμό" του χρόνου

Η πρόταση για να πετύχεις όλα όσα λαχταράς ως προς την πώληση Αποκλειστικής Ανάθεσης, σε ιδιοκτήτες με εμπορεύσιμα ακίνητα

28 σύντομα και ιδιαίτερα περιεκτικά εκπαιδευτικά βίντεο, διάρκειας 4,2 ωρών από 24 σπουδαίους ομιλητές, αυθεντίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ελληνικούς υπότιτλους.

18 ώρες διαδικτυακής συμμετοχής (6 διαδικτυακές εκπαιδευτικές συνεδρίες των 90 λεπτών) με την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας της Leaders Lab

3 ώρες ομαδικών συζητήσεων/coaching με την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας της Leaders Lab

παρακολούθηση εκπαιδευτικού υλικού σε 24/7 βάση, για επανάληψη όσες φορές θέλετε, μέσω εύχρηστης ψηφιακής πλατφόρμας

έτοιμα κείμενα

πιστοποιητικό ολοκλήρωσης

 

Οι ομιλητές του εκπαιδευτικού υλικού

Θεματολογία του Προγράμματος

 1. Δομή και έτοιμα κείμενα επιχειρηματολογίας γιατί η Απλή είναι ενάντια στα συμφέροντα του Πωλητή, με χρήση της τεχνικής "Χάρτης Ψυχολογίας"
 2. Στρατηγικές για Αναζήτηση Ακινήτων (Καλλιέργεια Περιοχής)
 3. Τα στάδια Παρουσίασης (πώλησης) της Αποκλειστικής Ανάθεσης
 4. Διαχείριση Αντιρρήσεων με Μεταλλακτική Ηγεσία | οι 3 αποτελεσματικότερες τεχνικές
 5. Δομή και έτοιμα κείμενα επιχειρηματολογίας για τις συνηθέστερες αντιρρήσεις πριν την υπογραφή για Αποκλειστική Ανάθεση

Bonus: Επίκαιρες προτάσεις (χωρίς κόστος) για ηλεκτρονική παρουσία σε κοινωνικά δίκτυα και διαδίκτυο

Η διαφορετικότητα της Μεταλλακτικής Ηγεσίας

 • το απαραίτητο mindset
 • 3 συνήθη λάθη
 • 5 νέα πιστεύω

Δεξιότητες επικοινωνίας για προχωρημένους

 • Τεχνικές για θετική (λεκτική) επικοινωνία
 • Προβάλλοντας μια Θετικότερη Εικόνα
 • Συναλλακτική Ανάλυση | Γονέας - Ενήλικας - Παιδί
 • Έτοιμα κείμενα: αντικατάσταση εκφράσεων από ρόλο Γονέα σε ρόλο Ενήλικα, με θετικό τόνο (χωρίς "μην" και "δεν")

Δεξιότητες κατά την Αναζήτηση Ακινήτων | Καλλιέργεια Περιοχής

 • Η τεχνική Συρόμενες Πόρτες για δημιουργία εμπιστοσύνης
 • Η τεχνική της Αναγνώρισης για επιδιόρθωσης επαγγελματικών σχέσεων
 • Αυτοαξιολόγηση στη δεξιότητα Ακρόασης
 • Ενεργητική Ακρόαση | 8 + 5 αποτελεσματικές τεχνικές και το απαραίτητο mindset
 • Η σημασία της Παύσης κατά την ενεργητική ακρόαση
 • Τρεις τεχνικές για να αυξήσουμε την αξιοπιστία μας
 • Τα τρία βήματα για να απομνημονεύουμε τα ονόματα των άλλων
 • Στρατηγικές με Γλώσσα Σώματος, για Ισχύ/Κύρος ή Προσιτότητα/Φιλικότητα
 • η σημασία της Εξιστόρησης στο επάγγελμα του κτηματομεσίτη | η δομή για αποτελεσματική εξιστόρηση
 • τεχνικές για ψιλοκουβέντα με αγνώστους

Διαχείριση Αντιρρήσεων με Μεταλλακτική Ηγεσία

 • Οι τρεις αποτελεσματικότερες τεχνικές από τη σύγχρονη παγκόσμια βιβλιογραφία
 • Ο χάρτης ψυχολογίας
 • Η τεχνική "συσκευασίες" για το κλείσιμο της συμφωνίας

Πώληση Αποκλειστικής Ανάθεσης με Μεταλλακτική Ηγεσία

 • H δύναμη των ερωτήσεων -έτοιμo κείμενο
 • Το μοντέλο ΟΕΣΤ
 • Ατομικό ερωτηματολόγιο για την Κατηγορία Συμπεριφοράς σας στο μοντέλο ΟΕΣΤ
 • Τα στάδια της Παρουσίασης
 • Διαφοροποίηση στην Παρουσίαση ανάλογα με την κατηγορία συμπεριφοράς ΟΕΣΤ

Bonus θεματική ενότητα: Εκπαιδευτικό Βίντεο 11Β Αποτελεσματική χρήση Email και Τηλεφώνου

Τι λένε για το Πρόγραμμα

Αθηνά Γούβαλη, Κτηματομεσίτρια

Τι βρήκα αναπάντεχα ωραίο και που δεν το περίμενα: Τα - Πά -ντα!!! Ξεχωρίζω τις τεχνικές "διαβάσματος” των πελατών, τον τρόπο για αποτελεσματική λεκτική επικοινωνία, τη συνειδητοποιημένη γλώσσα σώματος, τις τεχνικές για τις διαπραγματεύσεις, τις τεχνικές για τη διαχείριση αντιρρήσεων, τα βήματα για τη πώληση αποκλειστικής ανάθεσης

 

"Τι μου άρεσε, τι διαφορετικό βρήκα στο Πρόγραμμα: Τις πρωτότυπες και χρήσιμες οδηγίες για διαφημιστικές καμπάνιες στα κοινωνικά δίκτυα, που μου έλυσαν απορίες πάνω στο θέμα. Μου άρεσε ότι μιλούσαμε για πρακτικά θέματα, για καθημερινούς προβληματισμούς και που έλαβα προτάσεις για βελτίωση της επαγγελματικής εικόνας μου "

Έλενα Νικολαΐδη
Κτηματομεσίτρια

"Αυτό που ξεχωρίζω είναι η θεματολογία. Το Πρόγραμμα ξεφεύγει από ένα (ακόμη) σεμινάριο αποκλειστικής εντολής και εισέρχεται σε εκπαιδευτικό υλικό και υπόβαθρο που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Ως αναπάντεχα ωραίο και χρήσιμο βρήκα τα εκπαιδευτικά βίντεο που ήταν διαθέσιμα να δούμε στην ψηφιακή πλατφόρμα, σε δικό μας χρόνο. Έχουν μεγάλο εύρος και ποικιλία τεχνικών. Αυτό που κέρδισα ήταν ότι θυμήθηκα όλα τα σημαντικά που έχω διδαχθεί και έμαθα νέα και ιδιαίτερα χρήσιμα για το επάγγελμα μου."

Μιχάλης Διακοσταμάτης
Κτηματομεσίτης

"Από την συμμετοχή μου στο Πρόγραμμα ως κάτι αναπάντεχο, ως μια ευχάριστη έκπληξη που βρήκα είναι τα ακριβή συγκεκριμένα παραδείγματα από την καθημερινότητα του μεσίτη που μας έδινε η Ιφιγένεια. Όπως την αιτιολόγηση γιατί το ντύσιμο κατά τη καλλιέργεια περιοχής χρειάζεται να είναι λιγότερο επίσημο, ποιο να είναι το φόντο για την επαγγελματική μας φωτογράφηση, ποια πλατφόρμα μαζικής αποστολής email είναι η πιο εύχρηστη, το πώς να ακούω πραγματικά ενεργητικά τους γύρω μου. Από το σύνολο του Προγράμματος κέρδισα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιο επαγγελματικό λεξιλόγιο. "

Σοφία Τσιμπουράκη
Κτηματομεσίτρια

"Αυτό που βρήκα αναπάντεχα, που δεν το περίμενα ήταν η μεθοδολογία ΟΕΣΤ. Επίσης, μου άρεσαν τα εξαιρετικά videos με τους ξένους ομιλητές, οι τροποποιήσεις σε εκφράσεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά, η διάθεση της Ιφιγένειας να προσφέρει και να μας είναι χρήσιμη. Κέρδισα γνώσεις, και νέους τρόπους και μεθόδους για όλα τα σημαντικά."

Άγγελος Γιαννακόπουλος
Κτηματομεσίτης

"Από την συμμετοχή μου στο Πρόγραμμα αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η δυνατότητα άμεσης πρακτικής εφαρμογής όλων όσων μας παρουσιάστηκαν. Το πρόγραμμα απείχε μακράν από το να είναι ένα ακόμη θεωρητικό σεμινάριο, σαν όλα τα άλλα. Επίσης βρήκα συναρπαστική την ιδέα για το διαχωρισμό των σελίδων/ομάδων στο Facebook και τις τεχνικές για την ενεργητική ακρόαση. Τέλος, βρήκα αναπάντεχα χρήσιμο τις συνεδρίες που αφορούσαν την ανθρώπινη ψυχολογία. Με βοήθησαν όχι μόνο στην επικοινωνία μου με τους πελάτες αλλά και με τους συγγενείς και φίλους μου. Το τελικό όφελος που αποκόμισα ήταν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ικανότητα για να παίρνω αποκλειστικές αναθέσεις."

Παυλίνα Ζωγράφου
Κτηματομεσίτρια

"Τι μου άρεσε περισσότερο: Η αμεσότητα της Ιφιγένειας και η διάδραση μαζί της. Επίσης, τα όσα είδα περί επικοινωνίας και ενεργητικής ακρόασης Τι κέρδισα: 1. Νέο τρόπο αξιολόγησης των πελατών μου ώστε να μπορώ να τους μιλήσω αναλόγως και να κερδίσω άμεσα τις εντυπώσεις. 2. Τεχνικές για την βελτίωση της επικοινωνίας μου. 3. Είδα εκ νέου τις αρχές τις αποκλειστικής ανάθεσης."

Νίκος Κατσιαντώνης
Κτηματομεσίτης

"Όλο το πρόγραμμα ήταν τέλειο, αλλά και ευχάριστο. Επιπλέον, μου άρεσαν οι απαντήσεις που μας έδινε η Ιφιγένεια σε όσα τα επιμέρους που τη ρωτούσαμε, επιπρόσθετα της προγραμματισμένης ύλης. Κέρδισα πάρα πολλά!"

Μαρία Μαρτίνου
Κτηματομεσίτρια

"Παρά την (μεγάλη) εμπειρία μου στις πωλήσεις, υπήρχαν στοιχεία που τα άκουγα για πρώτη φορά. Η κάθε συνεδρία μου κέντριζε το ενδιαφέρον και περίμενα με ανυπομονησία την συνέχεια. Αυτό βρήκα στο Πρόγραμμα ως κάτι αναπάντεχο, που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα ήταν το πόσο σημαντικό είναι το πως εκφραζόμαστε. Οι λέξεις, όπως και το πώς τις λέμε, έχουν μεγάλη δύναμη."

Αλεξία Μπαμπατζίκου
Κτηματομεσίτρια

Δήλωσε εδώ ότι επιθυμείς να σε ενημερώσουμε για την έναρξη του 104ου κύκλου του προγράμματος για κτηματομεσίτες "Πώληση Αποκλειστικής Ανάθεσης, με Μεταλλακτική Ηγεσία".

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.