Στη Leaders Lab, από το 2010, ειδικευόμαστε στη Μεταλλακτική Ηγεσία και στη μετάλλαξη των περιοριστικών πεποιθήσεων σε ενδυναμωτικές. Με άλλα λόγια, πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι που καλούνται να ηγηθούν, έχουν ανάγκη όχι απλώς από γνώση και "θεωρία", αλλά από ανατρεπτικές (πρακτικές) τεχνικές και κυρίως από έμπνευση ώστε να μεταλλάξουν (τροποποιήσουν) κάποιες σκέψεις που κάνουν και τους περιορίζουν από το να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Επιπλέον, ως Έλληνες είμαστε βαθιά ανθρωποκεντρικοί, σε σχέση την αγγλοσαξωνική νοοτροπία που εστιάζει κυρίως στο αποτέλεσμα, ακόμη κι αν αυτή η διαδικασία για το αποτέλεσμα τυποποιεί (ή και καταπατά) τη διαφορετικότητα της προσωπικότητας του άλλου.

Τέλος, ως Έλληνες σε σχέση με τον μέσο Ευρωπαίο, έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη να διαδράσουμε και να συζητήσουμε μεταξύ μας γιατί κάτι είναι καλό και αποτελεσματικό να γίνει. Τέλος, έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από αυτονομία στο να αποφασίσουμε τι μας ταιριάζει. 

Όλα τα παραπάνω είναι ενσωματωμένα στη μεθοδολογία που ακολουθούμε και το μόνο σίγουρο είναι ότι η μεθοδολογία που ακολουθούμε διαφέρει σε αρκετά σημεία από άλλες εμπειρίες που τυχόν έχετε από παρακολούθηση «σεμιναρίων».

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε όπως παρακάτω

Η μεθοδολογία της Leaders Lab, στηρίζεται στους εξής πυλώνες

 

α. ΈΜΠΝΕΥΣΗ από τους αυθεντικούς 107 καταξιωμένους σε παγκόσμιο επίπεδο ομιλητές, που παρουσιάζουν μέσω βίντεο, την υψηλή αποτελεσματικότητα των τεχνικών.

β. ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ από τις 244 απτές, πρακτικές, άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές ηγεσίας, στο σύνολο του Προγράμματος.

γ. ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ κατά το 80% του χρόνου συνεδρίας, με  ιδιαίτερα πρόσχαρο και διασκεδαστικό τρόπο συμμετοχής, επειδή ακολουθούμε τη μεθοδολογία Positive Emotions Attractor, για δημιουργία κλίματος που υπάρχει γέλιο και ασφάλεια ότι ουδέποτε κάποιος θα νιώσει άσχημα για κάτι που τυχόν είπε λάθος.

δ. ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ των συνηθειών και τεχνικών ηγεσίας των συμμετεχόντων: οι συμμετέχοντες συνειδητοποιούν βιωματικά έναν νέο, ανατρεπτικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο ηγεσίας, και η καθημερινότητα τους μεταλλάσεται για πάντα.

Σε ακόμη βαθύτερο επίπεδο, ακολουθούμε:

1.  τη μεθοδολογία Cognitive Behavior Therapy (CBT) για αποτελεσματικές δηλαδή χρήσιμες συνήθειες και συμπεριφορές που αντικαθιστούν όχι και τόσο αποτελεσματικές συνήθειες και συμπεριφορές.

2. τη μεθοδολογία Transactional Analysis (Συναλλακτική Ανάλυση), με το γνωστό μοντέλο Γονέας - Ενήλικας - Παιδί του Eric Burne. Στην Ελληνική κοινωνία, για διάφορους λόγους έχουμε αυξημένη χρήση των ρόλων Ενήλικα και Παιδιού, αντί του Ενήλικα που υπερισχύει σε σκανδιναβικές και αγγλοσαξωνικές χώρες.  Με τη ολοκλήρωση του προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες έχουν μειώσει το ρόλο "Γονέα" που προκαλεί δύσκολες καταστάσεις και μη παρακινημένους συνεργάτες, και λειτουργούν στη καθημερινότητα τους με ρόλο "Ενήλικα", για αυξημένη πρωτοβουλία των συνεργατών τους, και μεγαλύτερη ενσυνειδητότητα.

3. τη μεθοδολογία Systemic Analysis (Συστημική Ανάλυση). Ειδικά σε θέματα αδιέξοδων καταστάσεων, τα προβληματικά σημεία είναι πάντα πολλαπλά και "συστημικά", παρά μόνο ένα ή δύο σημεία που χρειάζονται διόρθωσης. Με άλλα λόγια, υποστηρίζουμε τους συμμετέχοντες να εντοπίσουν την πολυ-παραγοντικότητα της καθημερινότητας τους και να καταπιαστούν με τον κάθε έναν παράγοντα ξεχωριστά. Ως αποτέλεσμα, έως την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες έχουν επιλύσει περίπλοκες καταστάσεις και προκλήσεις που είχαν πριν την ένταξη τους, χωρίς απαραίτητα να συνειδητοποιούν πώς τις επίλυσαν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: όλο το εκπαιδευτικό υλικό με τους 107 ομιλητές, σε 24 θεματολογίες ηγεσίας, με βίντεο συνολικής διάρκειας τουλάχιστον 12 ωρών, είναι διαθέσιμο στους συμμετέχοντες σε 24/7 βάση, για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ώστε να ανατρέχουν στo οπτικό και γραπτό υλικό για κάθε υπάρχουσα ή νέα ανάγκη και πρόσκληση έχουν

Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες:

  • μεταλλάσουν τον τρόπο ηγεσίας και διάδρασης με τους γύρω τους
  • αποκτούν νέα οπτική για την ανάπτυξη της αξίας και της κερδοφορίας της επαγγελματικής δραστηριότητας τους
  • απολαμβάνουν μια ευκολότερη και αποδοτικότερη καθημερινότητα
 

Οι 182 συμμετέχοντες έως σήμερα....

χρησιμοποιώντας τεχνικές της Leaders Lab βίωσαν συνολικά 627 σημαντικές ιστορίες επιτυχίας καιδημιούργησαν οικονομικά οφέλη αξίας 22,8 φορές την αρχική επένδυση για τη συμμετοχή τους!

Δείτε ΕΔΩ τι λένε οι Συμμετέχοντες για το Πρόγραμμα

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ:

107 σπουδαίοι ομιλητές, αυθεντίες σε παγκόσμιο επίπεδο, που παρουσιάζουν μέσω βίντεο | 244 αποτελεσματικές τεχνικές ηγεσίας |  80% του χρόνου της εκπαιδευτικής συνεδρίας σε διασκεδαστική διαδραστική εξάσκηση, μαζί με συμμετέχοντες από διαφορετικούς κλάδους για μεγαλύτερη εξοικείωση με τη διαφορετικότητα και μοναδικότητα του άλλου και του εαυτού | επανάληψη του εκπαιδευτικού υλικού 24/7 μέσω εύχρησης ψηφιακής πλατφόρμας | εξατομικευμένη φροντίδα από έμπειρη Σύμβουλο Ηγεσίας | πιστοποιητικό ολοκλήρωσης

Αυτήν την στιγμή υλοποιείται ένα Πρόγραμμα που σου ταιριάζει

με διαδικτυακή ή δια ζώσης συμμετοχή | σε μεσημεριανή ή απογευματινή ώρα υλοποίησης | με διάρκεια συνεδρίας 3 ωρών | με συναντήσεις μία φορά ή δύο φορές τον μήνα |

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στη ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.