Το εκπαιδευτικό πρωτόκολλο που ακολουθείται

προκειμένου να μεγιστοποιήσουν οι συμμετέχοντες τα οφέλη τους, από την επένδυση τους σε χρόνο και χρήματα

 

Η Leaders Lab | Disruptive Leadership Development, από το 2010, ειδικεύεται στη Μεταλλακτική Ηγεσία και Συμπεριφορά και στη μετάλλαξη των όποιων περιοριστικών πεποιθήσεων που έχει κάποιος, σε ενδυναμωτικές. Επειδή, αποδεχόμαστε ως αληθές ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι που καλούνται να ηγηθούν, έχουν ανάγκη για ανατρεπτικές και πρακτικά αποτελεσματικές τεχνικές, και όχι για "θεωρία". Το πρωτόκολλο εκπαίδευσης που ακολουθείται δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να μεταλλάξουν (τροποποιήσουν) κάποιες σκέψεις που κάνουν και τους περιορίζουν από το να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και όσα επιθυμεί ο νους και η καρδιά τους.

 

Στη Leaders Lab | Disruptive Leadership Developement γνωρίζουμε ότι η ελληνική νοοτροπία είναι βαθιά ανθρωποκεντρική, σε σχέση με την στοχοκεντρική νοοτροπία που εστιάζει στο αποτέλεσμα, ακόμη κι αν αυτή η διαδικασία για το αποτέλεσμα  καταπατά τα θέλω και τη  διαφορετικότητα της προσωπικότητας του άλλου.

 

Επιπλέον, υπό το πλαίσιο της ελληνικής νοοτροπίας, σε σχέση με τον δυτικό τρόπο σκέψης, υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη να διαδράσουμε και να συζητήσουμε μεταξύ μας γιατί κάτι είναι ορθό και αποτελεσματικό, καθώς και μεγαλύτερη ανάγκη για αυτονομία στο να αποφασίσουμε τι μας ταιριάζει. 

 

Όλα τα παραπάνω είναι ενσωματωμένα στο πρωτόκολλο εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Leaders Lab | Disruptive Leadership Development και σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος των Lab-ρών Leaders.

Το πρωτόκολλο εκπαίδευσης στηρίζεται στους εξής πυλώνες

α. ΈΜΠΝΕΥΣΗ από τους αυθεντικούς 107 καταξιωμένους σε παγκόσμιο επίπεδο ομιλητές, που παρουσιάζουν μέσω βίντεο, την υψηλή αποτελεσματικότητα των τεχνικών.

β. ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ από τις 244 απτές, πρακτικές, άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές ηγεσίας.

γ. ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ κατά το 80% του χρόνου συνεδρίας, με  ιδιαίτερα πρόσχαρο και διασκεδαστικό τρόπο συμμετοχής, (μεθοδολογία Positive Emotions Attractor), με κλίμα που υπάρχει γέλιο και ασφάλεια ότι ουδέποτε κάποιος θα νιώσει άσχημα για κάτι που τυχόν είπε λάθος.

δ. ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ των συνηθειών και τεχνικών ηγεσίας των συμμετεχόντων: οι συμμετέχοντες συνειδητοποιούν βιωματικά έναν νέο, ανατρεπτικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο ηγεσίας, και η καθημερινότητα τους μεταλλάσεται για πάντα.

Σε ακόμη βαθύτερο επίπεδο, ακολουθούμε:

1.  τη μεθοδολογία Cognitive Behavior Therapy (CBT) για αποτελεσματικές δηλαδή χρήσιμες συνήθειες και συμπεριφορές που αντικαθιστούν όχι και τόσο αποτελεσματικές συνήθειες και συμπεριφορές.

2. τη μεθοδολογία Transactional Analysis (Συναλλακτική Ανάλυση), με το γνωστό μοντέλο Γονέας - Ενήλικας - Παιδί του Eric Burne. Στην Ελληνική κοινωνία, για διάφορους λόγους έχουμε αυξημένη χρήση των ρόλων Ενήλικα και Παιδιού, αντί του Ενήλικα που υπερισχύει σε σκανδιναβικές και αγγλοσαξωνικές χώρες.  Με τη ολοκλήρωση του προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες έχουν μειώσει το ρόλο "Γονέα" που προκαλεί δύσκολες καταστάσεις και μη παρακινημένους συνεργάτες, και λειτουργούν στη καθημερινότητα τους με ρόλο "Ενήλικα", για αυξημένη πρωτοβουλία των συνεργατών τους, και μεγαλύτερη ενσυνειδητότητα.

3. τη μεθοδολογία Systemic Analysis (Συστημική Ανάλυση). Ειδικά σε θέματα αδιέξοδων καταστάσεων, τα προβληματικά σημεία είναι πάντα πολλαπλά και "συστημικά", παρά μόνο ένα ή δύο σημεία που χρειάζονται διόρθωσης. Με άλλα λόγια, υποστηρίζουμε τους συμμετέχοντες να εντοπίσουν την πολυ-παραγοντικότητα της καθημερινότητας τους και να καταπιαστούν με τον κάθε έναν παράγοντα ξεχωριστά. Ως αποτέλεσμα, έως την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες έχουν επιλύσει περίπλοκες καταστάσεις και προκλήσεις που είχαν πριν την ένταξη τους, χωρίς απαραίτητα να συνειδητοποιούν πώς τις επίλυσαν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: όλο το εκπαιδευτικό υλικό με τους 107 ομιλητές, σε 24 θεματολογίες ηγεσίας, με βίντεο συνολικής διάρκειας τουλάχιστον 12 ωρών, είναι διαθέσιμο στους συμμετέχοντες σε 24/7 βάση, για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ώστε να ανατρέχουν στo οπτικό και γραπτό υλικό για κάθε υπάρχουσα ή νέα ανάγκη και πρόσκληση έχουν

Αφήστε τι λέμε εμείς για εμάς, και δείτε τι λένε οι συμμετέχοντες μας

το 100% των συμμετεχόντων δηλώνει ότι το πρόγραμμα ικανοποίησε ή ξεπέρασε τις προσδοκίες τους (0% δήλωσαν την τρίτη επιλογή που ήταν διαθέσιμη και ανέφερε "δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες μου)

Τι κάνει τη διαφορά στο πρόγραμμα της Leaders Lab;

αποτελέσματα ανώνυμης έρευνας σε συμμετέχοντες

 

Αποτελέσματα ανώνυμης έρευνας σε συμμετέχοντες, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος

Με άριστα το 5, η συνολική αξιολόγηση μου για το πρόγραμμα της Leaders Lab είναι...

 

Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες:

  • μεταλλάσουν τον τρόπο ηγεσίας και διάδρασης με τους γύρω τους
  • αποκτούν νέα οπτική για την ανάπτυξη της αξίας και της κερδοφορίας της επαγγελματικής δραστηριότητας τους
  • απολαμβάνουν μια ευκολότερη και αποδοτικότερη καθημερινότητα
 

Οι 182 συμμετέχοντες έως σήμερα....

χρησιμοποιώντας τεχνικές της Leaders Lab βίωσαν συνολικά 627 σημαντικές ιστορίες επιτυχίας καιδημιούργησαν οικονομικά οφέλη αξίας 22,8 φορές την αρχική επένδυση για τη συμμετοχή τους!

Δείτε ΕΔΩ τις επιτυχίες των συμμετεχόντων από χρήση των τεχνικών Leaders Lab | Disruptive Leadership Development

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ:

107 σπουδαίοι ομιλητές, αυθεντίες σε παγκόσμιο επίπεδο, που παρουσιάζουν μέσω βίντεο | 244 αποτελεσματικές τεχνικές ηγεσίας |  80% του χρόνου της εκπαιδευτικής συνεδρίας σε διασκεδαστική διαδραστική εξάσκηση, μαζί με συμμετέχοντες από διαφορετικούς κλάδους για μεγαλύτερη εξοικείωση με τη διαφορετικότητα και μοναδικότητα του άλλου και του εαυτού | επανάληψη του εκπαιδευτικού υλικού 24/7 μέσω εύχρησης ψηφιακής πλατφόρμας | εξατομικευμένη φροντίδα από έμπειρη Σύμβουλο Ηγεσίας | πιστοποιητικό ολοκλήρωσης

Σχετικά με την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ

Senior Leadership Consultant, Corporate Trainer και ιδρύτρια της Leaders Lab | Disruptive Leadership Development

Η επαγγελματική διαδρομή της | πώς εξειδικεύτηκε στη Μεταλλακτική Ηγεσία

Αυτήν την στιγμή υλοποιείται ένα Πρόγραμμα που σου ταιριάζει

με διαδικτυακή ή δια ζώσης συμμετοχή | σε απογευματινή ώρα καθημερινής ημέρας ή σε πρωινή ώρα ΣαββατοΚύριακου | με συνεδρίες διάρκειας 3 ή 8 ωρών | για μία φορά τον μήνα ή δύο φορές τον μήνα ή μόνο για μια φορά |

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.