Έχεις λίγο διαθέσιμο χρόνο και θες να ενισχύσεις τις δεξιότητες Ηγεσίας σου, σε επίπεδο Μεταλλακτικής Ηγεσίας;

Τι αξία θα είχε για σένα να αυξήσεις τα έσοδα σου, με τον λιγότερο δυνατό κόπο και χρόνο εργασίας; Να εκτινάξεις την προσωπική σου απόδοση και την απόδοση των συνεργατών σου, χωρίς να χρειάζεται να τους "κυνηγάς" ή να ασκείς επιβολή; Τι αξία έχει για σένα μια καθημερινότητα χωρίς πίεση, χωρίς διαφωνίες, χωρίς εντάσεις; Η ανατρεπτική (disruptive) εκπαιδευτική πρόταση που σου παρουσιάζουμε παρακάτω, ενσωματώνει και ενισχύει την ελληνική και βαθιά ανθρωποκεντρική οπτική μας, στο πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό μοντέλο ηγεσίας που η αγγλοσαξωνική βιβλιογραφία το περιγράφει ως "Μεταλλακτική Ηγεσία" (Transformational Leadership).

Τι αξία έχει για σένα να βρίσκεις απαντήσεις στις προκλήσεις σου;

Πώς θα σας φαινόταν να συμμετέχεις σε μια επίλεκτη ομάδα συμμετεχόντων με εμπειρία στην Ηγεσία, και μάλιστα, με μέλη, που σου συμπαραστέκονται, ενώ διασκεδάζεις και αποσυμπιέζεσαι κάθε φορά που βρίσκεσαι μαζί τους;

Πόσο ταυτίζεσαι με τα παρακάτω;

 • βαρέθηκες τα χιλιοειπωμένα που ακούγονται στα σεμινάρια και επιθυμείς να ενισχύσεις τις δεξιότητες σου, εύκολα και πρακτικά
 • επιθυμείς να αποκτήσεις μια αυθεντικά νέα οπτική και να αυξήσεις από καρδιάς την ενσυνειδητότητα σου στις υπάρχουσες προκλήσεις σου
 • επιθυμείς να διατηρήσεις και αποκτήσεις χρήσιμες συνήθειες, που σου ταιριάζουν, για μια πιο εύκολη και αποδοτικότερη καθημερινότητα
 • επιθυμείς να αποκτήσεις δυναμική μόχλευση σε όλα όσα ήδη κάνεις επιτυχημένα, ως προς τους συνεργάτες, προμηθευτές και πελάτες σου και να μεταλαμπαδεύσεις τις νέες συνήθειες σου στα μέλη της ομάδας σου και σε όσους επιθυμείς να σε έχουν πρότυπο όπως για παράδειγμα τα μέλη της οικογένειας σου

Ονομάζομαι Ιφιγένεια Παπαρούση και είμαι Σύμβουλος Ηγεσίας. Ορίστε γιατί σε καταλαβαίνω...

Όταν πρωτο-ξεκίνησα να εργάζομαι σε ηγετικές θέσεις, τα βρήκα "μπαστούνια" στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεις με ανθρώπους.

Παρά τις σπουδαίες (αγγλασαξωνικές) σπουδές, το εξαίρετο θεωρητικό μου υπόβαθρο και τη δυνατότητα να ολοκληρώνω άψογα και έγκαιρα τις εργασίες μου, είχα αδυναμία να αποφύγω αδιέξοδες καταστάσεις, ένιωθα αμήχανα να πω μια καλή κουβέντα όταν γινόταν κάτι σωστά, έκανα ενέργειες που προκαλούσαν φόρτιση στους άλλους και σε μένα, με δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία μου (ευτυχώς αντιστρέψιμες) και στην απόδοση των συνεργατών μου.

Συχνά ένιωθα σε αδιέξοδο και σίγουρα ένιωθα μόνη μου ως προς το πού να απευθυνθώ για να βρω λύσεις και απαντήσεις που ταίριαζαν στις αξίες μου.

Περί τα 25 χρόνια μετά, εκ των οποίων τα 15 χρόνια ως Σύμβουλος Ηγεσίας και συνεργάτης  πολυεθνικών εταιριών συμβούλων με έδρα το Λονδίνο, έχω ειδικευτεί στην μετάλλαξη των περιοριστικών πεποιθήσεων, γνωρίζω σε βάθος το μοντέλο Μεταλλακτικής Ηγεσίας, καθώς 244 αποτελεσματικές και πρακτικές τεχνικές ηγεσίας, για άριστη επικοινωνιακή σύνδεση, εκπληκτικά αποτελέσματα σε διαπραγματεύσεις που φαίνονται αδιέξοδα, και εντυπωσιακή προσωπική απόδοση.  

Η μεθοδολογία που έχω δημιουργήσει κάνει τους πελάτες μου -επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και managers επιχειρήσεων με δραστηριότητα σε 5 ηπείρους- να πετυχαίνουν τους στόχους τους κερδίζοντας την καρδιά και την αφοσίωση των συνεργατών τους, είτε είναι ελληνικής είτε αλλοδαπής καταγωγής.  Η μεθοδολογία αυτή αποτελεί μια αποτελεσματική εργαλειοθήκη για το πώς να ξεπερνάμε προκλήσεις, με ήθος και ακεραιότητα, αλλά χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σου όλα όσα γνωρίζω γύρω από την μεταλλακτική ηγεσία, τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων και τις διαπραγματεύσεις με δύσκολους ανθρώπους, πάντα όμως με ανθρωποκεντρική και γεμάτη αγάπη οπτική.

Επιθυμώ η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει, να σου είναι χρήσιμη να επιτύχεις όσα επιθυμείς.

δώ θα βρεις το πλήρες βιογραφικό μου και την εκπαίδευση μου

Θέλεις η Ηγεσία σου να διακατέχεται και να χαρακτηρίζεται από Μεταλλακτική Ηγεσία;

Η μεταλλακτική ηγεσία είναι ένα σπάνιο μοντέλο ηγεσίας που ταιριάζει ιδιαίτερα στην ελληνική νοοτροπία και που εκτινάσσει την απόδοση και την αποτελεσματικότητα αυτών που την χρησιμοποιούν, ενώ παράλληλα εστιάζει στις χάρες και στα ταλέντα των συνεργατών τους, και στη συνεχή εταιρική καινοτομία.

 

Θέλω να συμμετέχω, στείλε μου προσφορά!

Ταιριάζεις να ενταχθείς στον Κύκλο Lab-ρών Leaders αν…

• είσαι Απόφοιτος του Προγράμματος Ανάπτυξης Ηγεσίας και παραμένεις ενεργός στις επιχειρήσεις.


 

ΔΕΝ ταιριάζεις να ενταχθείς αν…

• έχεις βγει στην σύνταξη, μεταφορικά ή κυριολεκτικά

• θεωρείς ότι όσα ήταν να μάθεις για τη Μεταλλακτική Ηγεσία, τα έμαθες

• υποστηρίζεις την ΠΑΕ Ολυμπιακός -πλάκα κάνω, ήθελα να δω αν με προσέχεις

Τα καλά νέα

Ένας νέος Κύκλος Lab-ρών Leaders ξεκινά! Με συναντήσεις διαδικτυακές όσο είμαστε σε καραντίνα και αργότερα σε seating επιχειρηματικής λέσχης/σαλονιού. Με εις βάθος συζητήσεις και διαδραστική εξάσκηση, σε τεχνικές ηγεσίας της Leaders Lab. Με ένα ποτήρι κρασί στη λήξη, και όπως πάντα φοβερό φαγητό, κατά την άφιξη

Τι περιλαμβάνεται στην επένδυση σου

Α. όλο το εκπαιδευτικό υλικό, 24 εκπαιδευτικών ενοτήτων, της Leaders Lab, σε εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα, για να βρίσκεις σε βάση 24/7, έμπνευση και απαντήσεις για τις προκλησεις σου

Β. 12 τρίωρες εκπαιδευτικές συνεδρίας, μια φορά τον μήνα, σε απογευματινή ώρα 18.00 με 21.00, όπου συζητάμε διεξοδικά μια θεματολογία. Για διαδραστικές συζητήσεις και εξάσκηση στις τεχνικές.

Γ. κλειστή ομάδα, με επιλεγμένους συμμετέχοντες, που έχουν εμπειρία στην Ηγεσίας. Σε κλίμα συζήτησης όπως σε μια επιχειρηματική λέσχη.

ημερομηνίες, θεματολογία και ομιλητές εκπαιδευτικών συνεδριών

Δείτε τις ημερομηνίες και θεματολογία για το έτος 2021 ΕΔΩ Δείτε τους ομιλητές του Προγράμματος ΕΔΩ

Θεματολογία

 • Αποτελεσματικός Στρατηγικός Σχεδιασμός
 • Δημιουργία περιβάλλοντος για Αλλαγές
 • Αύξηση Παραγωγικότητας μέσω Παρακίνησης
 • Στρατηγικές Διαχείρισης Προσωπικής Ενέργειας
 • Διαπραγματεύσεις για Περισσότερα
 • Ερωτήσεις για Επιρροή και Ενεργητική Ακρόαση
 • Εμπειρία Πελάτη που Ξεπερνά τις Προσδοκίες
 • Πώς να εξολοθρεύουμε το Άγχος
 • Ενδυναμωτική Ανάθεση Εργασιών
 • Πώς να συνδεόμαστε: Ηγεσία σε ανώτερο επίπεδο
 • Εξυπηρέτηση Δύσκολων Καταστάσεων
 • Σύνδεση με Αξιοπιστία Επιρροή και Ισχύ
 • Επιλογή και Ένταξη Ταλαντούχων Συνεργατών
 • Η δύναμη της Αναγνώρισης (και επιδιόρθωσης σχέσεων)
 • Ηγεσία Δύσκολων Ατόμων
 • Πώς να είμαστε Μεταλλακτικοί Ηγέτες
 • Μεγιστοποίηση Απόδοσης Συνεργατών
 • Παρακίνηση μέσω θετικής Επικοινωνίας
 • Πώς να αντλήσουμε Δημιουργικότητα από την Ομάδα μας
 • Ανάπτυξη Ηγετών με Ενδυναμωτική Προγύμναση
 • Χρήση Στρατηγικής Σκέψης στον Στρατηγικό Σχεδιασμό
 • Μεγιστοποίηση χρήσης συναντήσεων, τηλεφώνου και email

Ενδεικτικά Οφέλη

 1. Εκτίναξη της προσωπικής σου απόδοσης και της απόδοσης των συνεργατών σου
  Καινοτομία και Δημιουργικότητα χάρη στο εντυπωσιακά θετικό, ευχάριστο και ενθουσιώδες κλίμα εργασίας
  Αποφυγή λάθος αποφάσεων και Στρατηγικό Σχεδιασμό που γίνεται κατανοητός και αποδεκτός από όλους στην ομάδα σου
  Βελτίωση αποτελεσματικότητας στις διαπραγματεύσεις και επίλυση ακόμη και εκείνων που είναι σε αδιέξοδο
  Λιγότερα λάθη από τα μέλη της ομάδας σου
  Μεγιστοποίηση αποτελεσματικότητας στις B2C και B2B πωλήσεις
  Ευκολία στην επίλυση περίπλοκων θεμάτων
  Εντυπωσιακή εξοικονόμηση πόρων ή/και εκτίναξη κερδοφορίας
  Εντυπωσιακή βελτίωση συμπεριφοράς των δύσκολων και τοξικών ανθρώπων γύρω σου

Θέλω να συμμετέχω, στείλε μου προσφορά!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.