Μήπως στην εργασιακή καθημερινότητα σου, διαχειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις, προβληματικές συμπεριφορές ανθρώπων, και συχνά διακατέχεσαι από υπερκόπωση και σκέψεις «θέλω διακοπές»;

▶️ Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι υπάρχει ένα Πρόγραμμα 24 μηνών, με συναντήσεις μία φορά τον μήνα, που σου δίνει λύσεις για τις προκλήσεις σου, και 244 τεχνικές της Μεταλλακτικής Συμπεριφοράς και Ηγεσίας ⁉️

Η Μεταλλακτική Συμπεριφορά και Ηγεσία...

#1 έχει δομή και τεχνικές που είναι απλές στη χρήση | #2 οδηγεί σε αύξηση κερδοφορίας επειδή αυξάνει την απόδοση και την καινοτομία | #3 δημιουργεί συνθήκες για μεγαλύτερη αφοσίωση πελάτη και ευκολότερες πωλήσεις

H Leaders Lab | Disruptive Leadership Development ειδικεύεται στη μεθοδολογία της Μεταλλακτικής Συμπεριφοράς και Ηγεσίας, από το 2010 και έχει αναπτύξει μοναδική μεθοδολογία που ταιριάζει στις ελληνικές επιχειρήσεις

 

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

Τι ζητείται από σένα

Συμμετοχή σε δια ζώσης εκπαιδευτική συνεδρία 3 ωρών, μία φορά τον μήνα. Με τόπο συνάντησης το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, Μοναστηρίου 305.

Η θεματολογία και οι ημερομηνίες συναντήσεων για το έτος 2022

Τι θα αποκομίσεις συμμετέχοντας στον Κύκλο Lab-ρών Leaders

24 εκπαιδευτικές συνεδρίες, με ομαδική συζήτηση και βιωματική εξάσκηση, με συντονισμό από την Ιφιγένεια Παπαρούση, Σύμβουλο Ηγεσίας της Leaders Lab.

εκπαιδευτικά βίντεο με μαγνητοσκοπήσεις 107 ομιλητών παγκοσμίου φήμης που παρουσιάζουν τουλάχιστον 244 τεχνικές ηγεσίας.

όλο το εκπαιδευτικό υλικό, των 24 εκπαιδευτικών ενοτήτων, καθώς και επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό, σε εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα, ώστε να μπορείς να του ρίχνεις μια ματιά κάθε φορά που έχεις μια σχετική πρόκληση

συμμετοχή σε μικρή, πάντα ίδια ομάδα

 

Ταιριάζεις να συμμετέχεις στον Κύκλο Lab-ρών Leaders αν…

ζεις και εργάζεσαι στη Θεσσαλονίκη

είσαι διευθυντικό στέλεχος, ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας

αναζητάς μια μεθοδολογία που θα σε εμπνεύσει σε έναν διαφορετικό τρόπο οπτικής και σκέψης (mindset)

ΔΕΝ ταιριάζεις αν…

είσαι άνθρωπος που θεωρείς ότι όλα τα κάνεις καλά και ότι μόνο οι άλλοι φταίνε για μια δύσκολη κατάσταση

Χρόνος και Τρόπος Υλοποίησης

διάρκεια 3 ωρών | σε απογευματινή ώρα από 18.00 έως 21.00 | διά ζώσης παρακολούθηση στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, Μοναστηρίου 305

Μεθοδολογία

το 20% του χρόνου αφιερώνεται σε παρουσίαση εκπαιδευτικής ύλης μέσω διαφανειών και βιντεοσκοπήσεων, που κατέχει η Leaders Lab, με  καταξιωμένους ομιλητές από το παγκόσμιο στερέωμα, που ειδικεύονται στην τεχνική που παρουσιάζουν (τα βίντεο έχουν ελληνικούς υπότιτλους)

το εκπαιδευτικό υλικό έχει εστίαση να είναι πρακτικό, να δίνει λύσεις και να ωθεί τους συμμετέχοντες σε ένα νέο τρόπο σκέψης και διαχείρισης προκλήσεων

το 80% του χρόνου αφιερώνεται σε ομαδική συζήτηση και βιωματική εξάσκηση στις τεχνικές, ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν την  εμπειρία και αυτοπεποίθηση στη χρήση τους.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΣΙΤΙΣΗ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ*

Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στην οδό Μοναστηρίου 305, με βολικό δωρεάν πάρκινγ, με ελαφρύ γεύμα κατά την άφιξη. Ένα ποτηράκι κρασί, παρέα, σε χαλαρό κλίμα, με τη λήξη της συνεδρίας. *Οι συμμετέχοντες που θέλουν να διανυκτερεύσουν, ώστε να συνεχίσουν την επόμενη εργάσιμη ημέρα τους στη Θεσσαλονικη, λαμβάνουν από το ξενοδοχείο προνομιακή τιμή φιλοξενίας, που ενσωματώνεται στο ποσό επένδυσης.

Οι ομιλητές του Kύκλου Lab-ρών Leaders

Σχετικά με την συντονίστρια του Κύκλου Lab-ρών Leaders, Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ

Senior Leadership Consultant, Corporate Trainer και ιδρύτρια της Leaders Lab | Disruptive Leadership Development

Εντυπώσεις συμμετεχόντων από τον Κύκλο Lab-ρών Leaders

"Η συμμετοχή μου στη Leaders Lab μου έκανε μεγάλο καλό. Επανειλημμένως με προστάτευσε από λάθη που έκανα στο παρελθόν. "

Ανδρέας Σ.
Ελεύθερος Επαγγελματίας

"Έχω παρακολουθήσει παρόμοια προγράμματα στην Αμερική, μετά, όπου ένιωθα μεν διαφορετικά, χωρίς όμως να κάνω πράξη κάτι. Ενώ με την Leaders Lab, κάνω πράξη τις τεχνικές. Υπάρχει μια ιδιαίτερη ενέργεια, άριστο υλικό, ενδυνάμωση και παρακολούθηση από την Ιφιγένεια. "

Γιώργος Κ.
CEO, Κλάδος Υπηρεσιών

"Δυσκολευόμουν να διαχειριστώ δύσκολους ανθρώπους, απέφευγα να το κάνω. Τώρα το κάνω δομημένα και συνειδητά. Είμαι πιο ήρεμη στην δουλειά, τα βάζω όλα στη σειρά. "

-Μαγδαληνή Κ.
Στέλεχος Επιχειρήσεων

"Το πρόγραμμα της Leaders Lab σε βελτιώνει, σου βάζει τα πράγματα σε μια καλύτερη σειρά, το καταλαβαίνεις ότι αρχίζεις να κάνεις καλύτερη διαχείριση σε δύσκολες καταστάσεις, και μάλιστα, χωρίς κόπο, αυθόρμητα και χαλαρά. "

Αλέξανδρος Κ.
Στέλεχος, Τουριστικού Κλάδου

"Η Leaders Lab σου ξεκλειδώνει την θεωρία που ξέρεις, για να την μετατρέψεις σε πράξη. "

Θεόδωρος Κ.
Εμπορικός Διευθυντής, Κλάδος Βιομηχανίας

"Ακόμη κι αν είχες την γνώση από πριν, η Leaders Lab σου δίνει συσσωρευμένη εμπειρία, γίνονται όλα πιο μεθοδευμένα και συνειδητοποιείς τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. "

Ιωάννα Α.
Γενική Διευθύντρια Ξενοδοχείου 5*

"Από τη Leaders Lab μαθαίνεις τεχνικές που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις στον γάμο σου, στα παιδιά σου, και στην επιχείρηση. Σου δίνονται τεχνικές που ειδικοί τις έχουν ψάξει και σου τις δίνουν για να αρχίσεις να χτίζεις τουλάχιστον από το πέντε και όχι από το μηδέν. Από το πρόγραμμα αποκόμισα νέα φιλοσοφία σε θέματα οργάνωσης, διοίκησης, θεώρησης ζωής και πώς να διαχειρίζεσαι τις δύσκολες καταστάσεις, με μεταλλακτικό τρόπο. Επιπλέον, είναι τεχνικές που εμπεριέχουν ταπεινοφροσύνη, όραμα και ηθική. "

Γρηγόριος Δ. Ελεύθερος Επαγγελματίας
Μηχανικός ελεύθερος επαγγελματίας, συν-ιδρυτής και γενικός διευθυντής τεχνικής Εταιρείας

"Πάντα εφάρμοζα μεταλλακτική ηγεσία, τώρα όμως, χάρη στη Leaders Lab, αντιλήφθηκα τι ήταν αυτό που έκανα και ανέπτυξα περαιτέρω τις δεξιότητες μου. Πλέον είμαι πιο ήρεμος, έχω χρόνο να οραματίζομαι το μέλλον και έβαλα σε περισσότερο τάξη το μυαλό μου. Ως αποτέλεσμα είχα τον χρόνο να αναπτυχθώ σε τρεις νέες χώρες για τις εξαγωγές μας με οικονομικό όφελος 120,000 ευρώ νέες πωλήσεις! "

Ευάγγελος Κ.
Ιδρυτής και CEO, Παραγωγής και Εμπορίου Καταναλωτικών Προϊόντων

Στιγμιότυπα από συναντήσεις του Κύκλου Lab-ρών Leaders

Δήλωσε εδώ ότι θέλεις να σου στείλουμε πρόταση συμμετοχής

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.